Asianajotoimisto Ylisuvanto, Ahonen & Kairala Oy palveluksessasi

Oikeudellista neuvonta- ja asianajopalvelua Rovaniemeltä

  • Saat meiltä oikeudellista neuvonta- ja asianajopalvelua.
  • Asiakaskuntaamme ovat erityisesti yksityisasiakkaat, yritykset sekä muut yhteisöt.
  • Palvelemme asiakkaitamme ympäri Lappia ja Suomea.
  • Toimistomme sijaitsee Rovaniemen keskustassa.
Asianajaja, varatuomari Jouko Ylisuvanto

Asianajaja, varatuomari Jouko Ylisuvanto

Ylisuvannon erityisosaamista ovat muun muassa perhe- ja perintöoikeus, yhtiöoikeus, vahingonkorvausoikeus, virkarikos- ja talousrikosasiat sekä konkurssit ja yrityssaneeraukset. Ylisuvanto on hoitanut merkittäviä ja laajoja vahingonkorvaus-, virkarikos- ja talousrikosasioita sekä toiminut pesänselvittäjänä ja pesänjakajana lukuisissa kuolinpesissä, pesänjakajana osituksissa sekä vuodesta 1994 lähtien pesänhoitajana useissa konkursseissa ja selvittäjänä yrityssaneerauksissa.
Asianajaja, varatuomari Antti Ahonen

Asianajaja, varatuomari Antti Ahonen

Ahosen erityisosaamiseen kuuluvat yritysjärjestelyt mukaan lukien sukupolvenvaihdokset. Lisäksi Ahosella on kokemusta sopimusoikeudesta sekä perhe- ja perintöoikeudellisista asioista. Ahonen on toiminut myös pesänhoitajana konkurssipesissä.
Asianajaja, varatuomari Markus Kairala

Asianajaja, varatuomari Markus Kairala

Kairala on hoitanut perhe- ja jäämistöoikeudellisia asioita, rikosasioita ja laaja-alaisesti erilaisia riita-asioita. Riita-asioissa Kairalan osaamisaluetta ovat erityisesti asuntokauppaan ja rakentamiseen sekä työoikeuteen liittyvät asiat. Lisäksi Kairala on toiminut pesänselvittäjänä ja -jakajana kuolinpesissä, pesänhoitajana konkurssipesissä, pesänjakajana osituksissa sekä edunvalvojan sijaisena rikosoikeudenkäynneissä.
Asianajaja, varatuomari Hannu Miettinen

Asianajaja, varatuomari Hannu Miettinen

Miettinen on toiminut avustajana yritysjuridiikan alueella muun muassa lukuisissa sulautumisissa ja muissa yritysjärjestelyissä sekä yritysten sopimusjuridiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Hän on myös avustanut kuntia ja kuntayhtymiä kunnallisoikeuteen, virkamiesoikeuteen ja työoikeuteen sekä hankintalakien soveltamiseen liittyvissä kysymyksissä. Hän on toiminut pesänhoitajana konkurssipesissä sekä selvittäjänä yrityssaneerauksissa.
Oikeustieteen maisteri Henna Näkkäläjärvi

Oikeustieteen maisteri Henna Näkkäläjärvi

Henna Näkkäläjärvi on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Lapin yliopistosta vuonna 2013. Näkkäläjärvi on työskennellyt toimistomme avustavana lakimiehenä vuodesta 2014.

Ota yhteyttä:

Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella tai soittaa/lähettää sähköpostia työntekijöillemme.

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.